See ya later babes!

Nu drar ja till IKEA!!


Kärlek Andrea




chanel

Kommentarer
Postat av: sofia

fin blogg:)

besök gärna min:)

2010-03-14 @ 12:34:48
URL: http://zips.blogg.se/
Postat av: Sofia Vienna

svar: I köpenhamn så körde dom den tyska setlistan, vilket i min mening är mycket bättre, mer variation.

2010-03-14 @ 13:38:06
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: Veronica

Gud sicken dålig stil!!! Men vissa folk trivs ju inte i sig själv & just därför måste dem hacka ner på andra för att få må bra själv? Jag får alltid skit av en människa bara för att hon inte har de så bra, hon klarar inte av att veta om att jag har det bättre än vad hon har.. Det är säkert så för dig också..!!

Jag tycker man ska kunna ha på sig de kläder man själv vill ha på sig, man ska verkligen SKITA i vad folk tycker & tänker.. Det gjorde jag genom att börja köra med svart ögonskugga, jag va livrädd för vad folk skulle tycka men jag har fått höra att jag passa i de =)



Du ska inte vara ledsen över att små fjortis tjejer hackar ner på dig.. Man tar åt sig, men egentligen ska man igorera de.. <3

2010-03-14 @ 15:10:53
URL: http://siivonenveronica.blogg.se/
Postat av: Veronica

ååh gud så patetiska dem är? Har dem liksom ingenting annat att göra om dagarna? Helt otroligt vad folk är omogna ibland.. Jag fick alltid höra att jag va så jävla ful, fet, äcklig MM.. Men sen fick jag reda på de jag ALLTID vetat om, HON har skit dåligt självförtroende, varför hacka ner på mig? Jo, för att få sig själv att må bra.. Det är så löjligt..



Jag verkligen ÄLSKAR rockstilen, jag förstår inte varför jag ALLTID har tänkt på vad alla andra ska tycka? För vem förlorar på de egentligen? Jo, JAG.. Det är jag som har en garderob full med fjortiskläder =D

2010-03-14 @ 15:33:48
URL: http://siivonenveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0