Louise Goldins

Louise Goldins har ju som många vet varit gäst designer hos Topshop. Nu finns de efterlängtade skorna i butik och på hemsidan. De tre skorna hon har designat kallar hon "Studded Court by Louise Goldin"  Tre nitbeklädda skor är det som finns i butik just nu!


Källa och bild

Olivia Palermo om London Fashion Week

Stjärnskottet Olivia Palermo, mest känd för sin medverkan i the City på MTV, besökte London Fashion Week tidigare.

Under sitt besök frågades hon ut om vad hon tyckte om London's modevecka, i jämförelse till New York's som hon är van vid. Hon kommenterar att hon starkt stöttar unga och aspirerande designers, och gläder sig åt att man i London såväl som New York gör detsamma.

Palermo medger kort också att hon tänker infinna sig på Matthew William's show, samt Julien McDonald's och Jasper Conran's tillställningar.


I love Chanel


Nu är det dags för en ny blogg!

Ja jag känner att jag vill ha en "egen" blogg. Visst det är bara jag som skriver i den här bloggen men det blev ju inte så mycket mode som jag trodde! Så från och med nu så blir det bara mode i "modeandrea" och ni kan kolla in min nya blogg Andrea där jag skriver om mitt liv, och det kommer bli mer intressant nu! Och MASSA MASSA INLÄGG!

kram underbara läsare som har kollat varje dag!



Kate Moss VS Sienna Miller

Vem tycker du bäst om?






Två långa klänningar


Underbar från garden collection, tyvärr fanns det inte i min storlek i butik. Men underbart fin var den!

Svart och enkel!



Båda från H&M

Lauren Conrad!

Åh vad jag älskar Lauren conrad! Jag köpte hennes första bok L.A. Candy idag. Sen köpte jag också mysbyxor, bh, badbomber och godis haha! Bokade även tid för sminkning på make up store! Nu ska jag kolla på gamla avsnitt av The Hills.

kärlek


Garden collection


Hemma från shoppingrunda med Maya, köpte en klänning från H&M och en bh. Jag vet att jag är dålig på att skriva. Men jag ska verkligen försöka! puss så länge!


CHANEL x3




GELDOF




Jag diggar peaches geldof!

dagens


Jeans-levis
kofta- Indiska
t-shirt- H&M

Ja gör som alla andra

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


THE BOOK


Allt kommer ifrån topshop

RSS 2.0